Αυγενάκης: Δεν έχει απασχολήσει τη ΝΔ το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Αυγενάκης: Δεν έχει απασχολήσει τη ΝΔ το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Ο γραμματέας της ΝΔ σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, τις δηλώσεις Γεωργιάδη για το σενάριο να προταθεί ο Βενιζέλος για Πρόεδρος Δημοκρατίας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ενδέχεται να γίνουν εκλογές μετά το φθινόπωρο

Την εκτίμηση ότι μέσα στο 2018, αλλά μετά το φθινόπωρο, θα πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές εξέφρασε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, σχολιάζοντας ότι «η ατμόσφαιρα μυρίζει εκλογές» και «το δείχνουν οι 3ημερες και οι 4ημερες εκδρομούλες των στελεχών του», αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας της ΝΔ τόνισε ότι τα πράγματα βαραίνουν για την κυβέρνηση γιατί «το 3ο μνημόνιο ολοκληρώνεται και έρχεται το 4ο με δυσάρεστες εκπλήξεις για τον λαό και ο κ. Τσίπρας θέλει να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας».

Επισήμανε, επίσης, ότι «οι κυβερνητικοί εταίροι έχουν σε ομηρία ο ένας τον άλλον».

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία αλλά διευκρίνισε πως «από την επόμενη ημέρα θα αναζητηθούν συμμαχίες». Για το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι «θα μπορούσε να είναι ένας φορέας που θα έκανε διάλογο η ΝΔ».

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που μιλούν για αποστρατεία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είπε ότι «είναι απαραίτητος τόσο στη ΝΔ όσο και στην επόμενη Βουλή».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το ενδεχόμενο να στηρίξει η ΝΔ τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προεδρία της Δημοκρατίας και για στήριξη της ΝΔ στον Προκόπη Παυλόπουλο, είπε ότι δεν έχει απασχολήσει το κόμμα το θέμα της προεδρίας καθώς ρίχνει το βάρος στην καθημερινότητα και την προετοιμασία του μηχανισμού για τις εκλογές.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα