Δ. Σταμάτης: Η Ελλάδα βγαίνει από το τρίτο μνημόνιο και μπαίνει στο τέταρτο

Δ. Σταμάτης: Η Ελλάδα βγαίνει από το τρίτο μνημόνιο και μπαίνει στο τέταρτο
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης Eurokinissi

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για διευθέτηση και όχι καθαρή έξοδο τον Αύγουστο και επισήμανε ότι υπάρχουν υπογραφές και δεσμεύσεις για μείωση συντάξεων, αφορολόγητου και για πλεονάσματα 3,5%.

«Η κυβέρνηση βγαίνει από το τρίτο μνημόνιο και μπαίνει στο τέταρτο. Ακόμη και ο φιλικός προς την κυβέρνηση Πιερ Μοσκοβισί, μιλάει για διευθέτηση και όχι για καθαρή έξοδο» είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης.

Τόνισε ότι η Ελλάδα θα είχε βγει από τα μνημόνια το 2015 αλλά ο Τσίπρας ήθελε εκλογές, ενώ στη συνέχεια -ως κυβέρνηση- υπέγραψε ένα αχρείαστο μνημόνιο.

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση που θα κάνει η κυβέρνηση μετά τον Αύγουστο, είπε ότι υπάρχουν υπογραφές και δεσμεύσεις για μείωση συντάξεων, αφορολόγητου και για πλεονάσματα 3,5%.

Ο κ. Σταμάτης επικαλέστηκε δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη Βουλή, ο οποίος είχε πει ότι η κυβέρνηση υπέγραψε αναδιακατανομή της φτώχειας.

Αναφερόμενος στο αφιέρωμα του News24/7 στον Κωνσταντίνο Καραμανλή είπε ότι ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τη χώρα στη Δημοκρατία αναίμακτα και την ενέταξε στη μεγάλη οικογένεια της ΕΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα