Η Κομισιόν παραπέμπει στο πρόγραμμα προσαρμογής για την Eldorado Gold

Η Κομισιόν παραπέμπει στο πρόγραμμα προσαρμογής για την Eldorado Gold
Φωτογραφία αρχείου sooc

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλεξάντερ Βίντερστάιν, ρωτήθηκε για την ανακοινωση της εταιρείας ότι αναστέλλει τις επενδυτικές της δραστηριότητες στην Ελλάδα

Στο πρόγραμμα προσαγωγής υπάρχουν όλα όσα πρέπει να εφαρμοστούν για τη βελτίωση του επιχειρηματικού και επενδυτικού περιβάλλοντος της Ελλάδας.

Αυτή είναι η επίσημη τοποθέτηση της Κομισιόν για το «πάγωμα» των δραστηριοτήτων της Eldorado Gold. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αλεξάντερ Βίντερστάιν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, με μέτρα που βελτιώνουν το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον είναι κρίσιμης σημασίας για τη βιώσιμη οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας και τη μείωση της ανεργίας. «Το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής περιλαμβάνει έναν ευρύ κατάλογο μέτρων ακριβώς για αυτό το σκοπό», συνέχισε ο Αλ. Βίντερστάιν και πρόσθεσε ότι τα μέτρα αυτά στοχεύουν στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας και είναι αναγκαίο να εφαρμοστούν. Ο ίδιος, δε θέλησε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο, λέγοντας ότι η Επιτροπή δεν σχολιάζει αποφάσεις επιχειρήσεων.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα