Κουρουμπλής: Η συμπεριφορά του Ρουβίκωνα δεν είναι ανεκτή

Κουρουμπλής: Η συμπεριφορά του Ρουβίκωνα δεν είναι ανεκτή
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής Eurokinissi

Ο Υπουργός Ναυτιλίας μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 λέγοντας για την επίθεση στο ΥΠΕΞ πως είναι άλλο να πετάς φέιγ βολάν και άλλο να καταστρέφεις δημόσια περιουσία.

“Η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ανεκτή” είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής καταδικάζοντας την επίθεση του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Συμπλήρωσε ότι “η συλλογικότητα ξεκίνησε διαφορετικά, λέγοντας πως είναι άλλο πράγμα να πετάς φέιγ βολάν και άλλο να καταστρέφεις δημόσια περιουσία” ενώ εκτίμησε ότι η αστυνομία έχει το σχεδιασμό της για την αντιμετώπιση και αυτού του φαινομένου και πρόσθεσε ότι η αστυνομία έχει ανάγκη από εξοπλισμό.

Αναφορικά με τις σχέσεις για τη Ρωσία είπε “δε νομίζω ότι διάθεση της κυβέρνησης είναι να τα βάλει με τους Ρώσους” είπε σημειώνοντας πως “για να κάνει το Υπουργείο κάτι τέτοιο, υπήρξαν αιτίες” και με νόημα είπε πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι για κανέναν”.

Σχετικά με την Τουρκία και τις κινήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο κ.Κουρουμπλής κατηγόρησε τον Τούρκο Πρόεδρο πως παζαρεύει έχοντας στα χέρια του δύο ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη. “Η Ελλάδα θεωρεί ότι τα σύνορά μας είναι καθορισμένα από τις διεθνείς συνθήκες. Οι δύο λαοί πρέπει να βρούμε τρόπους να συνυπάρξουμε αρμονικά. Τα όσα συμβαίνουν στη Τουρκία έχουν αντίκτυπο στην οικονομία της. Πιστεύω ότι είναι έξυπνος άνθρωπος ο Ερντογάν” είπε.

Σχετικά με τα σενάρια περί ανασχηματισμού τόνισε πως “είναι αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού θα ήταν αμετροέπεια από δική μου πλευρά να πω ότι κάποιοι υπουργοί πρέπει να μετακινηθούν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τι θα πει ο Πρωθυπουργός μετά τις 20 Αυγούστου και τι δεσμεύσεις θα πάρει και το χρονοδιάγραμμα που θα τις υλοποιήσει.”

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα