Παπαδημούλης για χολέρα: Κυρώσεις για τους συκοφάντες

Debate on Public Debt. An event organised by GUE/NGL in Brussels, Belgium on Mar. 7, 2017 /           (GUE/NGL)       7 , 2017
Debate on Public Debt. An event organised by GUE/NGL in Brussels, Belgium on Mar. 7, 2017 / (GUE/NGL) 7 , 2017 ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Αιχμηρό σχόλιο απ' τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση περί χολέρας στο νοσοκομείο 'Έλενα'

Την επιβολή κυρώσεων για το θέμα της καταγγελίας περί εντοπισμού δείγματος χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα» ζητά με παρέμβασή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά και την κατηγορηματική διάψευση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Θα υπάρξουν επιτέλους κυρώσεις για τους συκοφάντες; "ΚΕΕΛΠΝΟ: Αρνητικά τα αποτελέσματα για δονάκια όπως η χολέρα"» σχολίασε στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτει τη σχετική ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι την καταγγελία την έκανε η ΠΟΕΔΗΝ ενώ για το θέμα διατάχθηκε απ' την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Σε σκληρούς τόνους ήταν άλλωστε και η απάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας κατά της ΠΟΕΔΗΝ, που έκανε λόγο για «πολιτική αλητεία» και «χυδαιότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπουργείο Υγείας και ΚΕΕΛΠΝΟ διαψεύδουν τα περί χολέρας στο Έλενα

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Ανιχνεύθηκε βακτήριο χολέρας στο υπόγειο του νοσοκομείου 'Έλενα Βενιζέλου'

Το ΚΕΕΛΠΝΟ διαψεύδει τον εντοπισμό βακτηρίου χολέρας στο 'Έλενα'

ADVERTISING

SHARE: