Παπαδημούλης: Βατερλό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Παπαδημούλης: Βατερλό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης Eurokinissi

"Στα κάγκελα η ΝΔ κατά του Μοσκοβισί. Τα κάνει λένε, για να πετύχει την εύνοια του ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει Πρόεδρος της Κομισιόν. Θεωρίες συνωμοσίας που βοηθούν τελικά τον ΣΥΡΙΖΑ" έγραψε σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της ευροωμάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βατερλό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στα κάγκελα η ΝΔ κατά του Μοσχοβισί» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευροωμάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης με δύο σχόλιά του στο twitter.

«ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέστησαν ένα νέο Βατερλό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σεντένο και Μοσκοβισί, ακόμη και πολλοί Ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, αναγνώρισαν τη μεγάλη πρόοδο της Ελλάδας. Απέρριψαν την επιζήμια για τη χώρα καταστροφολογία. Οι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία και τα μνημόνια, δεν μπορούν να το «παίζουν» τιμητές» αναφέρει χαρακτηριστικά στο ένα σχόλιο.

Και συνεχίζει: «Στα κάγκελα η ΝΔ κατά του Μοσκοβισί. Τα κάνει λένε, για να πετύχει την εύνοια του ΣΥΡΙΖΑ κ να γίνει Πρόεδρος της Κομισιόν. Θεωρίες συνωμοσίας που βοηθούν τελικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Πώς εξηγούν όμως ότι τα ίδια λέει και ο Γιούνκερ που είναι ΕΛΚ και τελειώνει η θητεία του; Σπουδαίοι φωστήρες!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα