ΠΑΣΟΚ: Να αποσύρουν τις προσφυγές οι πρώην βουλευτές του κόμματος

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 43ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση μίλησε  η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Εκδήλωση για τον εορτασμό της 43ης επετείου από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και τη Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

«Το ζήτημα αυτό στην εποχή της κρίσης, λειτουργεί αρνητικά στην κοινωνία» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη

Πρόσκληση να αποσύρουν τις προσφυγές με τις οποίες αξιώνουν την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, αναδρομικά από το 2009 και μετά, απευθύνει και το ΠΑΣΟΚ σε πρώην βουλευτές.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «Είχαμε έγκαιρα ζητήσει να αποσυρθούν οι προσφυγές των πρώην βουλευτών» και σχολιάζει πως «το ζήτημα αυτό στην εποχή της κρίσης, λειτουργεί αρνητικά στην κοινωνία».

«Γι’ αυτό», καταλήγει «καλούμε και πάλι όσους πρώην βουλευτές έχουν προσφύγει, να παραιτηθούν από τα επιδικασθέντα ποσά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Εκτός κόμματος όσοι πρώην βουλευτές επιμείνουν για τα αναδρομικά

Θεοδωράκης για αναδρομικά βουλευτών: Υπάρχουν άλλες επείγουσες προτεραιότητες

ΣΥΡΙΖΑ: Ανήθικες οι προσφυγές βουλευτών για αναδρομικά

SHARE: