Παυλόπουλος, Πάιατ, Μητσοτάκης στο “Junior Achievement Europe”

Παυλόπουλος, Πάιατ, Μητσοτάκης στο “Junior Achievement Europe”
Dimitris Papamitsos

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στην απονομή των βραβείων του 12ου πανελλαδικού διαγωνισμού «η καλύτερη εικονική επιχείρηση» τονίζοντας προς τους μαθητές ότι είναι σημαντικό να μάθουν να εργάζονται ως ομάδα

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρυ Πάιατ πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του 12ου πανελλαδικού διαγωνισμού για την καλύτερη εικονική επιχείρηση, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Junior Achievement Europe».

Ο κ.Μητσοτάκης στο χαιρετισμό του συνεχάρη το σωματείο επιχειρηματικότητας νέων, στους χορηγούς, στους δασκάλους, στους εθελοντές, αλλά κυρίως τους μαθητές.

«Πήρατε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σας και ξεφύγατε από τις απαιτητικές μαθητικές σας υποχρεώσεις για να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό. Να σκεφτείτε έξω από το κουτί, να δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε με το να φτιάξετε μια εικονική επιχείρηση. Οι δεξιότητες που αποκτήσατε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής θα σας είναι χρήσιμες ό,τι κι αν κάνετε στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς θα γίνετε επιχειρηματίες, κάποιοι δεν θα γίνετε. Μάθατε, όμως, πόσο σημαντικό είναι να εργάζεστε ως ομάδα» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Να βλέπετε ότι δεν αρκεί απλά να έχει κανείς μια καλή ιδέα. Αλλά πίσω από μια καλή ιδέα κρύβεται πάντα πολύ σκληρή δουλειά και οργάνωση, συνεργασία, κατανομή ρόλων, προβολή της επιχειρηματικής σας ιδέας, δυνατότητα επικοινωνίας» και κατέληξε τονίζοντας προς τους νεαρούς συμμετέχοντας στο διαγωνισμό: «Είστε όλοι νικητές».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα