Προσωπική επίθεση Αδ. Γεωργιάδη σε Ν. Παππά

Προσωπική επίθεση Αδ. Γεωργιάδη σε Ν. Παππά
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή, την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Τον χαρακτήρισε 'παντελώς αναξιόπιστο' και 'ηθικό αυτουργό' απόπειρας εκβιασμού δικαστικών. Σκληρή γραμμή από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ στο ζήτημα της συγκρότησης ΕΣΡ

Σφοδρή προσωπική επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για το ζήτημα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

Δεν είχατε την ελάχιστη ευθιξία να παραιτηθείτε

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ καταλόγισε στον υπουργό Επικρατείας ότι ηττήθηκε κατά κράτος από την απόφαση του ΣτΕ για τις άδειες και ζήτησε την παραίτησή του. «Δεν είχατε την ελάχιστη ευθιξία να παραιτηθείτε» είπε στον υπουργό Επικρατείας. Τον χαρακτήρισε, μάλιστα, «παντελώς αναξιόπιστο» και ισχυρίστηκε ότι αποτελεί τον «ηθικό αυτουργό»  απόπειρας εκβιασμού του ΣτΕ μέσω «πρωτοσέλιδου» της Αυγής.

Θέλετε να φτιάξετε ελεγχόμενο από εσάς συμβούλιο ΕΣΡ για να εφαρμόσει το νόμο που δεν σας επέτρεψε το ΣτΕ. Σας διαβεβαιώ ότι η ΝΔ θα σας εμποδίσει

Ο κ. Γεωργιάδης τήρησε, όμως, και ιδιαίτερα σκληρή γραμμή για το ζήτημα της συγκρότησης του ΕΣΡ λέγοντας ότι η ΝΔ δεν συναινεί αφού εκτιμά ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να φτιάξει μια ελεγχόμενη αρχή. Ζήτησε, μάλιστα, να μην υπάρχει κανένα κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στους προτεινόμενους υποψήφιους για το ΕΣΡ και φωτογράφισε ως τέτοιον το δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο που έχει προταθεί για μέλος της αρχής. «Θέλετε να φτιάξετε ελεγχόμενο από εσάς συμβούλιο ΕΣΡ για να εφαρμόσει το νόμο που δεν σας επέτρεψε το ΣτΕ. Σας διαβεβαιώ ότι η ΝΔ θα σας εμποδίσει» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο Αδ. Γεωργιάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα