Σαρακιώτης: Η ιεραρχία είχε αντιδράσει έντονα και στον πολιτικό γάμο

ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΥΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου,(EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΥΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ «Ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου,(EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Η εκκλησία θα αποδεχτεί τελικά το νομοσχέδιο ταυτοποίησης φύλου σημειώνει ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που παραλληλίζει την αντίδραση με το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο του Ανδρέα Παπανδρέου

"Το 1982, ο Ανδρέας Παπανδρέου θεσμοθέτησε τον πολιτικό γάμο. Η Ιεραρχία, αντέδρασε πολύ έντονα. Ωστόσο, Εκκλησία, η Ορθοδοξία δεν θίχτηκαν, δεν επηρεάστηκαν. Το ίδιο θα γίνει και τώρα με το νομοσχέδιο για την ταυτοποίησης φύλου" Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση βλέπει κοινωνικές ομάδες που δεν κοιτούσαν άλλες κυβερνήσεις.

Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα είπε ότι θα προτιμούσε να δοθεί νωρίτερα αλλά υπάρχουν τεχνικά ζητήματα. Ως προς την αξιολόγηση τόνισε ότι δεν θα καθυστερήσει. Υπογράμμισε ότι το ΔΝΤ δεν θα έρθει με τις καλύτερες διαθέσεις, αλλά έχουν μεσολαβήσει πολλά από την προηγούμενη αξιολόγηση και οι Ευρωπαίοι αναγνωρίζουν πλέον ότι έχουν να κάνουν με μια κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

ADVERTISING

SHARE: