Σβίγκου για ΝΔ: Με την συνεχή εκλογολογία δεν μπορούν να κρύψουν τα αδιέξοδά τους

Σβίγκου για ΝΔ: Με την συνεχή εκλογολογία δεν μπορούν να κρύψουν τα αδιέξοδά τους
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου Eurokinissi

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σημείωσε ότι πλέον ο κ. Μητσοτάκης αντιτείνει μια νεοφιλελεύθερη παλινόρθωση που δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στο διάβα της

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Ειδικότερα, η κ. Σβίγκου σημείωσε ότι με την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθούσε να κρύψει το αδιέξοδο που βρίσκεται η ΝΔ. “Με την συνεχή εκλογολογία δεν μπορούν να κρύψουν τα στρατηγικά αδιέξοδά τους” πρόσθεσε, σημειώνοντας παράλληλα: “Με την συνεχή εκλογολογία και τις συνεχείς αντιπολιτευτικές κραυγές δεν μπορούν να κρύψουν τα δικά τους στρατηγικά αδιέξοδα και στην οικονομία και στα εθνικά θέματα.

Στη ΔΕΘ θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξοικονομηθούν τα χρήματα που ζητάει, όπως επίσης απο τη στιγμή που λέει οτι δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλεονάσματα. όπως επίσης να μας διαφωτίσει για το παρωχημένο 8άωρο και για την ιδεοληψία των εργασιακών σχέσεων.

Τόσο καιρό μπορούσε να κρύβεται πίσω απο τις μνημονικές δεσμέυσεις,. Τωρα που αυτές δεν θα υπάρχουν, άρα θα υπάρχει ελευθερία της εκάστοτε κυβέρνησης να υλοποιήσει την πολιτική που επιθυμεί, ο κ. Μητσοτακης αντιτείνει μια νεοφιλελλεύθερη παλινόρθωση που δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στο διάβα της”.

Για την περίοδο των εκλογών είπε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “έχουν δηλώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στην λήξη της θητείας της Κυβέρνησης”, ενώ “με δοδεομένο οτι όλοι οι διεθνείς αναλυτές αναγνωρίζουν τις δυνατότητες που ανοίγουν την επόμενη περίοδο για τη χώρα, εμείς θα είμαστε εδώ για να τις αξιοποιήσουμε. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να ζητήσουμε πρόωρες εκλογές”.

Για τις συντάξεις συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση δεν κρύφτηκε ποτέ και πως το “παλεύουμε, ελπίζοντας ότι θα έχουμε θετικά νέα μετά την έξοδο από το μνημόνιο. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει χώρος για φοροελαφρύνσεις και στήριξη του κοινωνικού κράτους”.

Τέλος για τις δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη στο Ραδιόφωνο 24/7 που είπε οτι θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ, του ευχήθηκε “καλή επιτυχία στη συμπόρευση. Δεν θα αλλάξει κάτι στο πολιτικό σκηνικό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα