Θεοδωράκης σε Παυλόπουλο: Ο τόπος έχει ανάγκη από πατριωτική λύση

Θεοδωράκης σε Παυλόπουλο: Ο τόπος έχει ανάγκη από πατριωτική λύση

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συναντήθηκε στο προεδρικό μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη σκιά των δραματικών εξελίξεων της κυβέρνησης με τους δανειστές

«Ο τόπος έχει ανάγκη από πατριωτική λύση. Πρέπει να παραμερίσουμε τις κομματικές μας ταυτότητες και να συνεργαστούμε» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο η οποία διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέμεινε κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην ανάγκη να υπάρξει μια συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που πιστεύουν στη δημοκρατία και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και πρόσθεσε ότι χρειάζεται μια πειστική πρόταση από την ελληνική πλευρά που θα αγκαλιάζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

 

Γνωρίζω τα όρια των αρμοδιοτήτων μου, αλλά θα φθάσω μέχρι εκεί

“Γνωρίζω τα όρια των αρμοδιοτήτων μου, αλλά θα φθάσω μέχρι τα όρια αυτά γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου. Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας εξαρτάται από την εντολή του Ελληνικού Λαού και από την σύνθεση της Βουλής που τον εκλέγει” σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος κατά την υποδοχή του Σταύρου Θεοδωράκη. “Είμαι βέβαιος ότι και η Ευρώπη αναλογίζεται και τις δικές της ευθύνες σ’ αυτή την προσπάθεια. Γιατί η λύση που πρέπει να προκύψει θα πρέπει να είναι λύση, η οποία ανταποκρίνεται στις δικές μας υποχρεώσεις, αλλά και στην προοπτική που πρέπει να έχει η Χώρα, για να μπορέσει να φύγει απ’ αυτήν την εφιαλτική περίοδο την οποία έχει περάσει” συμπλήρωσε.

“Η Βουλή που σας εξέλεξε με τόσο μεγάλη πλειοψηφία νομίζω ότι είναι Βουλή που μπορεί να δώσει λύσεις ευρωπαϊκής κατεύθυνσης. Έχω αυτή τη σιγουριά” συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης. “Η εντολή ήταν να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Και αυτό το μήνυμα το στέλνουμε και προς τους εταίρους μας και τους δανειστές μας” του απάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα