Το sms με νόημα του Κοτζιά

Συνάντησ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Αρμένιο ομόλογο του Έντουαρντ Ναλμπαντιάν, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στο υπουργείο Εξωτερικών.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντησ του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Αρμένιο ομόλογο του Έντουαρντ Ναλμπαντιάν, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στο υπουργείο Εξωτερικών. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά είχε μια νότα αισιοδοξίας για το Σκοπιανό

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες του υπουργού εξωτερικών είναι να στέλνει κάθε πρώτη του μήνα γραπτό μήνυμα στα κινητά συνεργατών του και διπλωματικών συντακτών.

Ο κ.Κοτζιάς είναι πάντα συνεπής σε αυτό από όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται. Ακόμη και εάν η μέρα του είναι γεμάτη από συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους ή συμμετοχή σε διεθνείς συνόδους δεν ξεχνά αυτή την άτυπη ενημέρωση.

Σήμερα το sms που έστειλε 1η του Φλεβάρη είχε μια αισιόδοξη νότα για το ...Σκοπιανό:

«ΦΛEBAPHΣ THΣ EΛΠIΔAΣ, TΩN ΔIAΠPAΓMATEYΣEΩN KAI THΣ IΣTOPIAΣ. ΦΛEBAPHΣ TOY XAMOΓEΛOY , THΣ ΣYΓKINHΣHΣ KAI THΣ AΓKAΛIAΣ»

έγραψε στο μήνυμα κάνοντας πολλούς από τους παραλήπτες να χαμογελάσουν και να το συνδέσουν με τη διαπράγματευση για το Σκοπιανό που είναι σε εξέλιξη με τον Μάθιου Νίμιτς να παραδίδει σήμερα τις ελληνικές προτάσεις στην πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό

ADVERTISING

SHARE: