Τραμπούκικη επίθεση τεσσάρων ατόμων κατά Τσίπρα στο Λονδίνο

Τραμπούκικη επίθεση τεσσάρων ατόμων κατά Τσίπρα στο Λονδίνο
Φωτογραφία από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Λονδίνο Eurokinissi

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ενορχήστρωση επεισοδίων για το Σκοπιανό από ακροδεξιούς, τέσσερα άτομα επιτέθηκαν φραστικά στον πρωθυπουργό στη βρετανική πρωτεύουσα.

Την ώρα που στη Θεσσαλονίκη σημειώνονταν επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούσε εκδήλωση για τη συμφωνία Ελλάδας- ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό, στο Λονδίνο τέσσερα άτομα επιτέθηκαν φραστικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποιος μόλις είχε συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Την τραμπούκικη επίθεση των τεσσάρων ατόμων, που από το απέναντι πεζοδρόμιο αποκάλεσαν τον πρωθυπουργό “προδότη” και υποστήριζαν ότι “πούλησε τη Μακεδονία”, αποδοκίμασαν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, ενώ ο κ.Τσίπρας δεν απάντησε στη λεκτική επίθεση, αλλά μπήκε στο αυτοκίνητο και αποχώρησε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση έχουν εξαρχής καταγγείλει συγκεντρώσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό ως οργανωμένες από ακροδεξιά στοιχεία, κατηγορώντας ταυτόχρονα τη ΝΔ για σύμπλευση στελεχών της σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα