Είναι επίσημο – Η Ναταλία Γερμανού πάει Alpha

Είναι επίσημο – Η Ναταλία Γερμανού πάει Alpha
Η παρουσιάστρια και στιχουργός Ναταλία Γερμανού μετακομίζει στη συχνότητα του Alpha Eurokinissi

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος... γάμου, επισημοποιείται με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού. Ποια τα σχέδια παρουσιάστριας και καναλιού για τη νέα σεζόν

Είχαμε γράψει εδώ και ημέρες πως ενώ το Epsilon ετοιμάζεται να αποτινάξει από πάνω του το αμαρτωλό παρελθόν του, οι νυν ένοικοι της εν λόγω τηλεοπτικής συχνότητας, ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλες τηλεοπτικές οικογένειες. Μία από αυτές ήταν και η Ναταλία Γερμανού που εδώ και ημέρες “συζητούσε” με τον Alpha. Οι φήμες και οι συζητήσεις τελείωσαν και κατέληξαν σε συμφωνία. 

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στον Alpha, όπου διέγραψε λαμπρή πορεία τόσο στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όσο και σε νυχτερινά μουσικά κόνσεπτ στο παρελθόν. Το δελτίο Τύπου του σταθμού, καλωσορίζει την παρουσιάστρια πίσω στην οικογένειά του, δεν ξεκαθαρίζει όμως το “πόστο” που θα αναλάβει η Ναταλία Γερμανού στον σταθμό. 

Αφενός, το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον σταθμό είναι κατειλημμένο από τον Νίκο Μάνεση και το ενημερωτικό μαγκαζίνο που έχει την υποστήριξη του καναλιού και επέδειξε ιδιαίτερα ικανοποιητική πορεία στην τηλεθέαση. Ταυτόχρονα, ακούγεται πολύ έντονα πως η παρουσιάστρια θα πρέπει να φτιάξει μια ομάδα για την εκπομπή της από την αρχή, καθώς από τον Alpha φαίνεται πως της ζητήθηκε να αφήσει πίσω της στο Epsilon, όλους τους συνεργάτες της. 

“Από τις μουσικές της εκπομπές, μέχρι την πρωινή παρέα και τις προσωπικές εξομολογητικές συνεντεύξεις, η Ναταλία Γερμανού αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού” σημειώνει το δελτίο Τύπου και προσθέτει. “Με οικειότητα, χιούμορ αλλά και αυτοσαρκασμό που λίγοι διαθέτουν, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στον Alpha πιο δυνατή, έμπειρη και αποφασισμένη να μας μεταφέρει τη θετική της ενέργεια”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα