“Σκάσε και Κολύμπα” με σκέτο από… Τρύφωνα και ολίγον Power Of Love

“Σκάσε και Κολύμπα” με σκέτο από… Τρύφωνα και ολίγον Power Of Love

Η εκπομπή "Σκάσε και Κολύμπα" έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 17/7, στις 23.15 και παρά τα όσα της "έσουραν" οι τηλεθεατές στο twitter, κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης.

Ένα από τα δημοφιλέστερα κλισέ που κυκλοφορούν στο χώρο της showbiz είναι πως “δεν παρθενογένεση”. Το θέμα βέβαια, είναι πως κοπιάρεις μια ιδέα, ώστε να την περάσεις στην επόμενη φάση και να σε ευνοήσουν τυχόν συγκρίσεις.

Το “Σκάσε και κολύμπα” που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 16/7, στο ΣΚΑΪ είναι η νέα έκδοση του Wipe Out -αλλά σε θαλάσσιο πάρκο παραλίας-, “ένα μπουγέλο δράσης” όπως ενημέρωσε ο σταθμός του Φαλήρου.

Οι παίκτες είναι έξι (τρία αγόρια και τρία κορίτσια), ενώ υπάρχει και το στοιχείο του celebrity (δυο θα είναι καλεσμένοι ως αρχηγοί, κάθε εβδομάδα). Η αρχή έγινε με ένα “στανταράκι”, τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή. Οι νικητές του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας ανέλαβαν την παρουσίαση.

Πώς πήγε όμως, η πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού-παραγωγής του ΣΚΑΪ που αρχίζει στις 23.15 (προβάλεται σε επανάληψη την επομένη στις 15.00) σε επίπεδο τηλεθέασης: το γενικό σύνολο έδωσε 19.7%, ενώ στο δυναμικό κοινό (18-54) το ποσοστό έφτασε στο 21.8%.

Διαβάστε ακόμη στο Ladylike

#skasekaikolumpa: Το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ σήκωσε τσουνάμι στο twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα