Power Of Love: Οι κλίκες, το μαγείρεμα των ψήφων και η αποχώρηση Σωκράτη από το πλατό

Power Of Love: Οι κλίκες, το μαγείρεμα των ψήφων και η αποχώρηση Σωκράτη από το πλατό
Ο Σωκράτης αποχωρεί από τον τελικό, φανερά εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα

Μπορεί να ήρθε αντιμέτωπος με ολόκληρο το σπίτι, αλλά και την παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, ωστόσο ο παίκτης του show αποδείχτηκε ο πιο δημοφιλής του κοινού. Κι όμως, έχασε το έπαθλο από τον τρίτο στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Επεισοδιακό φινάλε για το αμφιλεγόμενο reality του ΣΚΑΙ, Power Of Love. Μετά από μια εβδομάδα ψηφοφορίας μεταξύ των παικτών του παιχνιδιού, το βράδυ της Παρασκευής ήρθε η ώρα της ανάδειξης του δημοφιλέστερου άνδρα και της δημοφιλέστερης γυναίκας στο reality. Ωστόσο, ενώ στην περίπτωση των γυναικών, η Στέλλα αναδείχτηκε νικήτρια τόσο σε κοινό, όσο και μεταξύ των συμπαικτών της, τα πάνω κάτω ήρθα στην περίπτωση των ανδρών.

Ο Σωκράτης έλαβε τις λιγότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να έρθει τελευταίος στην ψήφο του σπιτιού. Αντίθετα, Μιχάλης και Πάνος βρέθηκαν στην πρώτη θέση, ενώ τελικά δεν υπήρξαν και οι δημοφιλέστεροι του κόσμου. Για την ακρίβεια υπήρξαν οι δύο λιγότερο αγαπητοί για τους τηλεθεατές.

Στον πίνακα βλέπετε πως αν ο Σωκράτης είχε λάβει κάποιες παραπάνω ψήφους από το σπίτι, όπως άλλωστε και ο Παναγιώτης, τότε νικητής θα ήταν άλλος και όχι ο Πάνος.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το 8.00′ λεπτό και έπειτα η ανακοίνωση του νικητή και η αποχώρηση του Σωκράτη. :

Ο παίκτης αποχώρησε αμέσως μετά την τελική κατάταξη εμφανώς εκμευρισμένος που με τον τρόπο αυτό έχασε το έπαθλο από τον Πάνο. Η σύντροφός του, με την οποία γνωρίστηκε μέσα στο παιχνίδι δήλωσε πως καταλαβαίνει τον τρόπο που αντέδρασε.

Το Power Of Love οδεύει προς τον μεγάλο τελικό Youtube

Από την αρχή της εβδομάδας, εντύπωση είχε προκαλέσει η επίθεση της Μαρίας Μπακοδήμου στον παίκτη, η οποία αν και όπως τόνιζε: “Αυτό που υπογράφω, είναι ότι είσαι ένα πρόσωπο που δεν ξέρει να σέβεται”.

Δείτε το τρέιλερ:

Φαίνεται ωστόσο πως ούτε η κόντρα του αυτή, ούτε η αψιμαχία με τον Παναγιώτη και η κόντρα με τον Κυριάκο δεν άλλαξε την συμπάθεια που του έδειξε το τηλεοπτικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα