Survivor Spoiler: Χάος στον αγώνα – Αρνούνται το έπαθλο και ο Λιανός το “χαρίζει” στην αντίπαλη ομάδα

Survivor Spoiler: Χάος στον αγώνα – Αρνούνται το έπαθλο και ο Λιανός το “χαρίζει” στην αντίπαλη ομάδα
Ο Γιώργος Λιανός instagram @survivorgreece

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star θα παρακολουθήσουμε ένα απίστευτο σκηνικό, που θα προκαλέσει μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ομάδων.

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης με τον αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας, αλλά και την πολυαναμενόμενη αποχώρηση της εβδομάδας.

Όπως όλα δείχνουν ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο περιμένει τους τηλεθεατές.

Αρχικά, όπως αποκάλυψε στο “Πρωινό μας” ο Νίκος Παρτσώλης, το αποψινό αγώνισμα δεν θα ολοκληρωθεί.

«Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10», ανέφερε.

«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα», συνέχισε.

Survivor Spoiler: Όσα θα συμβούν στο αποψινό αγώνισμα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NEWS 24/7, στον σημερινό αγώνα θα παρακολουθήσουμε ένα σκηνικό που δεν έχουμε ξαναδεί.

Αρχικά, ο αγώνας διακόπτεται στο 8-6, όπου προηγούνται οι Μπλε. Παρόλο που οι παίκτες της εν λόγω ομάδας προηγούνται στο σκορ, αρνούνται να δεχθούν το έπαθλο.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανακηρύσσει νικητές τους Διασήμους. Τότε, οι Μπλε αποχωρούν και διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά των Διάσημων, για αυτο τους “χαρίζουν” τον αγώνα.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός σε όλους ως Μισθοφόρος ή Πειρατής.

Πρόκειται για μεγάλη ανατροπή, καθώς πολλοί θα περίμεναν πως η Ρία Κολοβού θα έφευγε επειδή αποτελεί πιο καινούργια προσθήκη, ενώ ο Μισθοφόρος είναι γνωστός από το πρώτο Survivor.

Survivor: Δείτε το trailer της Πέμπτης (2/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα