Τηλεθέαση: Ο τελικός του master chef αποδεκάτισε το survivor

Τηλεθέαση: Ο τελικός του master chef αποδεκάτισε το survivor
Η μάχη της τηλεθέασης για Master Chef και Survivor Facebook/Youtube

Με τα επεισόδια του τελικού να παρατείνουν τη διάρκεια προβολής του μαγειρικού show κατά μία ώρα, τα χρειάστηκαν στον Άγιο Δομίνικο

Η μάχη master chef και survivor υπήρξε για όλο το δεύτερο μισό της σεζόν σκληρή. Μπορεί το reality επιβίωσης να μπήκε στην αρένα της τηλεθέασης ως αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο, σύντομα οι μάγειρες του Star επέδειξαν εξαιρετική δυναμική, τέτοια που στις κατά μέτωπο μονομαχίες το show να βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Από την άλλη, το Survivor με την μαραθώνια προβολή του που καθημερινά ξεπερνούσε τις 4 ώρες, κατάφερνε να “μαζέψει” την τηλεθέαση μετά το τέλος του master chef και έτσι έκλεινε με έναν μέσο όρο που το τοποθετούσε στην κορυφή του πίνακα της Nielsen.

Για πρώτη φορά, στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς, στον τελικό του Master Chef, η εκπομπή διήρκησε μια ώρα περισσότερο από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να “κλέψει” την πρωτιά και στον μέσο όρο από τον αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα κατέγραψε ποσοστό 28% στο κοινό 18-54 ετών, ενώ το Survivor κατέγραψε 24,9%. Μάλιστα, όσο τα προγράμματα προβάλλονταν απέναντι, το μαγειρικό show βρέθηκε 15 μονάδες πάνω από το reality επιβίωσης, καταγράφοντας σε τέταρτο 30%, την ώρα που το Survivor σημείωνε 14,4%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα