To πρόγραμμα του Ignite Athens

To πρόγραμμα του Ignite Athens

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών και παρουσιάσεων της πιο σημαντικής βραδιάς καινοτομιών και επιχειρηματικών ιδεών που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα την Πέμπτη 20/09 στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση φιλοξενεί στις 20 Σεπτεμβρίου το πρώτο ελληνικό Ignite Show, έξι χρόνια μετά την παρουσία του σε 120 πόλεις του κόσμου.

Πρόκειται για μια παγκόσμια συνάντηση επενδυτών και φορέων της αγοράς με καινοτόμους εφευρέτες και γενικά ανθρώπους με πρωτότυπες ιδέες σε επιχειρηματικό ή και πρακτικό, δημιουργικό επίπεδο.

Σε ένα απόγευμα οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν τη δική τους πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα με 20 slides, διαμορφώνοντας μια πεντάλεπτη παρουσίαση.

Μάλιστα, οι καλύτερες ιδέες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να παρουσιαστούν σε κοινό επενδυτών/χρηματοδοτών στο Global Ignite Week.

Το πρώτο ελληνικό Ignite έχει ήδη δεχθεί πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών, ενώ το ενδιαφέρον είναι έντονο και από τις άλλες χώρες, εντός και εκτός Ευρώπης.

Η διοργάνωση αποτελεί για πολλούς μία αποτύπωση του επενδυτικού και επιχειρηματικού μέλλοντος της χώρας μας και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι και ο ιδρυτής της O’ Reilly Media και εμπνευστής του Ignite, Tim O’ Reily, αλλά και η διευθύνουσα σύμβουλος Twitter για θέματα καινοτομίας, Claire Diaz.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα