Έβγαλε το δόντι της με έναν “μοιραίο” πυροβολισμό

Έβγαλε το δόντι της με έναν “μοιραίο” πυροβολισμό
Η γενναία Έμιλι πήρε την κατάσταση στα χέρια της © Facebook

Η μικρή Έμιλι από την Αυστραλία σκαρφίστηκε ένα σίγουρο και δραστικό τρόπο για να "ξεφορτωθεί" το πρώτο της δόντι. Και μπορεί να πόνεσε λίγο, αλλά το αντιμετώπισε με γενναιότητα και το διασκέδασε.

Τα πρώτα παιδικά δόντια που κουνιούνται και πρέπει να βγουν είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθότι η εμπειρία είναι άγνωστη και τρομακτική για τα πιο πολλά παιδάκια. Οι παλιοί συνήθιζαν να τα δένουν στο πόμολο της πόρτας… Σήμερα τα παιδιά ακολουθούν πιο “δραστικούς” τρόπους, προσαρμοσμένους στα πρότυπα της εποχής.

Η μικρή Έμιλι από την Αυστραλία έπρεπε να βγάλει το πρώτο της δόντι. Και φυσικά δεν άφηνε τους γονείς της να την ακουμπήσουν, τρέμοντας στην ιδέα. Κι όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, σκαρφίστηκε έναν τρόπο που της φάνηκε διασκεδαστικός: Θα έδενε το δόντι της στο Nerf της, τους δημοφιλείς στα παιδιά “εκτοξευτές”, έτσι ώστε να το ξεφορτωθεί όταν έρθει η ώρα.

Βέβαια όταν ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης πριν από τον “μοιραίο” πυροβολισμό, η Έμιλι δειλιάζει και το ξανασκέφτεται… Η οικογένειά της την παροτρύνει να σταθεί γενναία και να προχωρήσει (για να μη χρειαστεί να της βγάλουν οι ίδιοι το δόντι). Στην τρίτη αντίστροφη μέτρηση, το παίρνει τελικά απόφαση, σφίγγει τις γροθιές, κλείνει τα μάτια, πατάει τη σκανδάλη του Nerf και το δόντι αποτελεί πια παρελθόν…

Το αρχικό της σοκ αντικαθίσταται γρήγορα από ένα χαριτωμένο (και… φαφούτικο) χαμόγελο ευτυχίας…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα