Κίνηση στους δρόμους: Χάος στον Κηφισό λόγω φωτιάς σε νησίδα
Διαβάζεται σε 2'
Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στη Λ. Κηφισού λόγω φωτιάς στην ενδιάμεση νησίδα του δρόμου. Αναλυτικά πως εξελίσσεται η κυκλοφορία.
- 03 Ιουλίου 2025 14:26
Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος του Μοσχάτου προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, εξαιτίας φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/7) στην ενδιάμεση νησίδα του δρόμου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΙ, η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο που πέταξε διερχόμενος οδηγός, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η κυκλοφορία και στην κάθοδο του Κηφισού, από τη Μεταμόρφωση προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αυξημένη είναι και η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση προς τη Βουλή, καθώς και στη Σταδίου, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με υπομονή ή να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές.