Τρίκαλα: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ο 18χρονος μητροκτόνος – Τι υποστήριξε

Διαβάζεται σε 2'
Δολοφονία 54χρονης γυναίκας από τον 18χρονο γιό της σε συνοικία της πόλης των Τρικάλων
Δολοφονία 54χρονης γυναίκας από τον 18χρονο γιό της σε συνοικία της πόλης των Τρικάλων (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος. Τι έχει πει μέχρι τώρα για τον φόνο της μητέρας του.

Σε ανακριτή και εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 18χρονος μητροκτόνος που σόκαρε την τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όταν ο ίδιος τηλεφώνησε το πρωί της Τρίτης (21/10) στην άμεση δράση και είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος μαθητής ΕΠΑΛ είχε μεταβεί στο σπίτι της μητέρας του για επίσκεψη, καθώς μετά το διαζύγιο των γονιών του διέμενε με τον πατέρα του και την αδερφή του.

Μάλιστα, στις πρώτες ερωτήσεις των αστυνομικών φέρεται να απαντούσε ότι δέχονταν μπούλινγκ από συνομηλίκους του για την οικογενειακή τους κατάσταση

Όπως μετέδωσε το Mega, ο 18χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως σκεφτόταν εδώ και καιρό να σκοτώσει τη μητέρα του, επειδή διαφωνούσε με τον τρόπο ζωής της. Επίσης, ισχυρίστηκε πως η μητέρα του συχνά του φερόταν άσχημα και τον επέπληττε.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, τη στιγμή που η μητέρα του έβλεπε τηλεόραση πήγε στο μπάνιο, πήρε μια πετσέτα την τύλιξε γύρω από το λαιμό της και την έπνιξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα