Παναθηναϊκός AKTOR: Επιστροφή στις προπονήσεις για Ρογκαβόπουλο και Σαμοντούροβ
Διαβάζεται σε 1'
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR ξεκίνησε σήμερα (2/11) με τον Αταμάν να δίνει έμφαση στην ανάλυση των λαθών που έγιναν στο Μονακό σε VIDEO, ενώ είδε Ρογκαβόπουλο και Σαμοντούροβ να επιστρέφουν σε φουλ πρόγραμμα.
- 02 Νοεμβρίου 2025 20:52
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πολύ ισχυρό Ερυθρό Αστέρα (5/11, 21:00) για την 9η αγωνιστική της Euroleague.
Οι πράσινοι, που είχαν ρεπό από τη Stoiximan GBL αυτό το Σαββατοκύριακο, έκαναν την Κυριακή (2/11) το πρωί προπόνηση στο Telecom Center Athens.
Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Εργκίν Αταμάν ανέλυσε για περισσότερη από μιάμιση ώρα VIDEO με τα λάθη που έκανε η ομάδα στην τελευταία αναμέτρηση με τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Επιπλέον, όπως γράφει το SPORT24, ο Τούρκος τεχνικός είδε το Νίκο Ρογκαβόπουλο και τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ να επιστρέφουν σε φουλ πρόγραμμα, ενώ Καλαϊτζάκης, Χολμς και Λεσόρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.