Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια του Nations League

Διαβάζεται σε 2'
Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια του Nations League
Εurokinissi

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αγώνων της στη League A του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στη δράση τον Σεπτέμβριο μπαίνοντας στη μάχη της League A του Nations League, με ξεκάθαρο στόχο να μην τερματίσει τελευταία στον όμιλο ώστε να είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στα προκριματικά του EURO 2028.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σερβία (24/09) και τη Γερμανία (27/09) και ακολούθως θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Ολλανδία (01/10, 21:45) και τη Γερμανία (04/10, 21:45).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έκανε γνωστές τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της διεθνούς διακοπής.

Οι κλήσεις της Εθνικής:

Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Μιχαηλίδης, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ντόη, Σάλιακας, Βαγιαννίδης, Κυριακόπουλος, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κυζιρίδης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Τεττέη, Κωστούλας.

Οι Έλληνες διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα (21/09) και θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ την Τετάρτη (23/09) το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για το Βελιγράδι.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League:
24/09 Σερβία – Ελλάδα 21:45
27/09 Γερμανία – Ελλάδα 21:45
01/10 Ελλάδα – Ολλανδία 21:45 (Τούμπα)
04/10 Ελλάδα – Γερμανία 21:45 (Τούμπα)
13/11 Ολλανδία – Ελλάδα 21:45
16/11 Ελλάδα – Σερβία 21:45 (Πανθεσσαλικό Στάδιο)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα