“Στο Παρά Πέντε”: Backstage από τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου

Διαβάζεται σε 4'
Γυρίσματα για το επετειακό Παρά Πέντε
Γυρίσματα για το επετειακό Παρά Πέντε Glomex

Μια ματιά στα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο reunion του “Παρά Πέντε”. Αγκαλιές και φιλιά μεταξύ των πρωταγωνιστών

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το επετειακό επεισόδιο για τα 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της θρυλικής σειράς “Στο Παρά Πέντε”.

Σε βίντεο που μετέδωσε το Mega, οι πρωταγωνιστές ξανασυναντιούνται στα στούντιο για τα γυρίσματα και η χαρά τους δεν κρύβεται! Ο Αργύρης Αγγέλου και ο Γιώργος Καπουτζίδης αγκαλιάζονται και γελούν με το… τσουλούφι του “Φώτη” ενώ και οι υπόλοιποι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς, μοιράζονται αγκαλιές και φιλιά!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά, 20 χρόνια μετά την προβολή του Παρά Πέντε

Ο λογαριασμός του reunion της σειράς δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό του Instagram για το reunion του «Παρά Πέντε» αναρτήθηκαν φωτογραφίες με την Σμαράγδα Καρύδη, την Ζέτα Μακρυπούλια, την Αγγελική Λάμπρου καθώς και τον Γιώργο Καπουτζίδη με τη λεζάντα: «20 χρόνια μετά… και ξεθάψαμε υλικό που δεν έχει δει κανείς👀 Βρείτε που και πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία Ποιος θυμάται; Ποιος μαντεύει; Σχόλια από κάτω…».

Οι “αποκαλύψεις” της Σμαράγδας Καρύδη για το επετειακό επεισόδιο

“Κοντά στις γιορτές θα είναι αυτό το επεισόδιο” είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη, αναφέροντας πως “θα είναι ένα μεγάλο επεισόδιο που θα έχει πολλά πράγματα μέσα. Θα είναι αφιέρωμα, backstage, συνεντεύξεις, παλιά πράγματα που είχαμε και δεν τα είχαμε πει, σκηνές καινούργιες που έχουμε γράψει”.

Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο και βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. “Ο Γιώργος (Καπουτζίδης) ζήτησε από τον κόσμο να πει τι θέλει να δει και από εκεί εμπνεύστηκε και έγραψε κάποιες σκηνές με αυτά που ήθελε να δει. Είχε τρελή ανταπόκριση. Το αγαπάει πολύ ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια και επειδή το είδαμε αυτό, είπαμε να το κάνουμε” είπε.

Η περούκα της Ντάλιας έχει ήδη χτενιστεί και θα τη φορέσω ξανά” δήλωσε.

Για το σμίξιμο με την παρέα, ξανά, η αγαπημένη ηθοποιός είπε: “Εχθές πήγα και τους είδα όλους, είναι σαν να βλέπω μια παρέα μου από το σχολείο”. Ενώ για το ένα άλλαξαν, ανέφερε: “Εξελιχθήκαμε, δεν θεωρώ ότι αλλάξαμε φοβερά, ότι είμαστε άλλοι από τότε. Αλλά πέρασαν 20 χρόνια από τότε, δεν είναι λίγο. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε αλλάξει ιδιαιτέρως”.

Είναι πολύ αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου η Ντάλια, είναι πολύ αγαπημένη μου ιστορία του “Παρά Πέντε”. Η Ντάλια θα είναι μια εξελιγμένη Ντάλια, θα είναι μέσα σε αυτά τα χρόνια διάφορα κομμάτια. Θα έχω λεφτά, ειδικά αν δεν έχεις και συναίσθηση, επειδή η Ντάλια τα λεφτά τα είχε για παιχνίδι, έπαιζε μαζί τους, δεν τη αγχώνανε. Έχει πολλά πράγματα το επεισόδιο, δεν ξέρω αν μπορώ να αποκαλύψω άλλα” είπε για τον ρόλο της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη φιλία που τη συνδέει με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του “Παρά Πέντε”, τονίζοντας ότι οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν τότε παραμένουν ζωντανοί μέχρι σήμερα.

Η ίδια αποκάλυψε σχετικά: “Εμείς κάναμε και πολλή παρέα εκτός από το “Παρά Πέντε”, εκεί γνωριστήκαμε και δέσαμε. Οι τρεις από εμάς αγοράσαμε και σπίτι στην Αίγινα και βρισκόμαστε εκεί τα καλοκαίρια. Η επιτυχία του σίριαλ δεν έχει να κάνει με την σχέση μας, έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Σίγουρα χαθήκαμε, δεν είμαστε κάθε μέρα στα τηλέφωνα, όταν όμως βρισκόμαστε μιλάμε κανονικά και λέμε τα νέα μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που το κάνουμε αυτό τώρα, δεν με αγχώνει”.

“Όλοι θα περάσουν από το “Παρά Πέντε”, όχι από όλες τις σκηνές, αλλά από το επετειακό θα περάσουν όλοι” ανέφερε στο τέλος, υπογραμμίζοντας ότι θα δούμε και την Ζέτα Μακρυπούλια.α

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα