Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League

Διαβάζεται σε 2'
Προπόνηση της Εθνικής
Προπόνηση της Εθνικής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής στο Nations League. Πρεμιέρα κόντρα στην Σερβία για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η 12η Φεβρουαρίου 2026 ήταν μία σημαντική ημερομηνία για το ελληνικό ποδοσφαίρο, με την Εθνική Ελλάδας να συμμετέχει για πρώτη φορά σε κλήρωση για την League A του Nations League και να μαθαίνει τους τρεις αντιπάλους τους, που θα είναι η Γερμανία, η Ολλανδία και η Σερβία.

“Ξέραμε εκ των προτέρων ότι η κλήρωση θα είναι πολύ πιο δύσκολη από άλλες φορές και θα βρεθούμε με ισχυρούς αντιπάλους, όμως στόχος μας σίγουρα είναι να παραμείνουμε στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας.

Το ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας”, τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρώτο του σχόλιο για την κλήρωση της γαλανόλευκης, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μαθαίνει την Παρασκευή (13/2) το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η Ελλάδα, όπως γράφει το SPORT24, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σερβία στην πρεμιέρα και θα την υποδεχτεί στο φινάλε, τη 2η αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Γερμανία, την 3η και την 4η αγωνιστική θα υποδεχτεί κατά σειρά Ολλανδία και Γερμανία και στην 5η θα φιλοξενηθεί από τους οράνιε.

  • 24/09 Σερβία – Ελλάδα 21:45
  • 27/09 Γερμανία – Ελλάδα 21:45
  • 01/10 Ελλάδα – Ολλανδία 21:45
  • 04/10 Ελλάδα – Γερμανία 21:45
  • 13/11 Ολλανδία – Ελλάδα 21:45
  • 16/11 Ελλάδα – Σερβία 21:45

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα