Συνελήφθη ο Shia LaBeouf για τον ξυλοδαρμό δύο ατόμων έξω από μπαρ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Shia LaBeouf
Ο Shia LaBeouf Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Ο 39χρονος ηθοποιός Shia LaBeouf συνελήφθη στη Νέα Ορλεάνη αφού επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δύο άτομα έξω από μπαρ.

Ο Shia LaBeouf συνελήφθη στη Νέα Ορλεάνη μετά από επίθεση σε δύο άτομα έξω από ένα κατάστημα στην οδό Royal νωρίς το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Mardi Gras.

Η Αστυνομία της Νέας Ορλεάνης ανέφερε ότι ο 39χρονος φέρεται να εκδιώχθηκε από το κατάστημα αφού δημιούργησε αναστάτωση.

«Μόλις απομακρύνθηκε από το κτίριο, το θύμα ανέφερε ότι χτυπήθηκε από τον LaBeouf, με γροθιές πολλές φορές», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου. «Τα θύματα ανέφεραν ότι ο LaBeouf έφυγε, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε, ακόμα πιο επιθετικός».

Πολλά άτομα προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και τον άφησαν να φύγει, αλλά ο LaBeouf φέρεται να χτύπησε το ίδιο θύμα με γροθιά στο πάνω μέρος του σώματος, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ο LaBeouf στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε σε άλλο άτομο — χτυπώντας τον στη μύτη», ανέφερε η αστυνομία. «Ο LaBeouf κρατήθηκε ξανά μέχρι να φτάσει η αστυνομία».

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τη θεραπεία «αδιευκρίνιστων τραυμάτων» και συνελήφθη κατά την αποχώρησή του.

Κατηγορήθηκε για δύο πλημμελήματα απλής σωματικής βλάβης, σύμφωνα με την αστυνομία και τα ηλεκτρονικά αρχεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα