Άρης – Βόλος 3-2: Οι κίτρινοι νίκησαν με ανατροπή τους Θεσσαλούς και μπήκαν δυνατά στη μάχη της 5ης θέσης
Διαβάζεται σε 3'
Ο Άρης κέρδισε τον Βόλο στο ματς της αγωνιστικής με 3-2, για τα playoffs 5-8 της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς από 1-2, με τον Καντεβέρε να βάζει το νικητήριο γκολ.
- 18 Απριλίου 2026 21:26
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης πήρε το τρίποντο απέναντι στον Βόλο με 3-2 για την 2η αγωνιστική αγωνιστική των playoffs 5-8 της Stoiximan Super League.
Οι κίτρινοι με αυτή τη νίκη πέρασαν και στη βαθμολογία τους Βολιώτες έχοντας πλέον 19 βαθμούς έναντι 17.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Oπως αναφέρει το Sport24.gr o Άρης ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης έχοντας κλείσει τον Βόλο στην άμυνά του. Στο τέταρτο λεπτό, η μπάλα περίεργη τροχιά μετά από κεφαλιά του Καντεβέρε, με τον Σιαμπάνη να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17′ με τον Χόνγκλα. Ο Καντεβέρε βρήκε όμορφα τον Χόνγκλα λίγο έξω από την περιοχή και ο Καμερουνέζος με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σιαμπάνη.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Άρης απείλησε ξανά με εκτέλεση φάουλ του Ράτσιτσ, αλλά ο Σιαμπάνης του είπε όχι.
Στο 32′, έγινε αναγκαστική αλλαγή για τον Βόλο με τον Μύγα να παίρνει τη θέση του Τσοκάνη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις.
Στο 41′ Γκονζάλεζ έβαλε το γκολ της αγωνιστικής. Ο Αργεντίνος έπιασε ένα σουτ-βολέ διαγώνια αριστερά έξω από την περιοχή με το αριστερό και η μπάλα πήγε δοκάρι και μέσα με τον Αθανασιάδη να είναι ανήμπορος να αντιδράσει.
Με τη συμπλήρωση του τεσσαρακοστού πέμπτου λεπτού οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς. Ο Κάργας κέρδισε τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση του Φερνάντες.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου Η μπάλα στρώνεται στον Ράτσιτσ και μετά από σουτ του η μπάλα κοντράρει πάνω στον Χέρμανσον και καταλήγει στα δίχτυα.
Στο 51′, ο Γιαννίωτας έκανε ένα σουτ στη κλειστή γωνία του Σιαμπάνη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Λίγο αργότερα ο Βόλος απάντησε με τον Λάμπρου, ο οποίος πέρασε τον Τεχέρο από τα αριστερά, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Αθανασιάδη.
Ο Δώνης με το που μπήκε στο ματς στο 65′, έκανε ένα σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή, αλλά ο Αθανασιάδης έκανε ωραία επέμβαση και έδιωξε.
Στο 76′ ο Καντεβέρε βάζει το πρώτο γκολ του στη σεζόν και κάνει το 3-2. Μετά το λάθος του Μαρτίνεζ κουβάλησε την μπάλα από το κέντρο και πλάσαρε υποδειγματικά.
ΑΡΗΣ: Αθανασιάδης, Τεχέρο (Φαντιγκα΄65′), Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μεντίλ, Ράτσιτσ, Χόνγκλα,Πέρεζ, Γκαρέ, Γιαννιώτας (Δώνης 65′), Καντεβέρε
ΒΟΛΟΣ: Σιάμπάνης, Φερνάντες, Κάργας, Χέρμανσον, Τσοκάνης (Μύγας 32′), Αμπάντα, Γκονζάλες, Μαρτίνες, Μπουζούκης (Κόμπα 46′), Λάμπρου, Ουρτάδο