Ολυμπιακός: Οπαδοί των ερυθρολεύκων πήγαν στο σπίτι του Πίτερς και του ζήτησαν να μείνει

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός: Οπαδοί των ερυθρολεύκων πήγαν στο σπίτι του Πίτερς και του ζήτησαν να μείνει
Ο Άλεκ Πίτερς Eurokinissi

Περίπου 40 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το σπίτι του Άλεκ Πίτερς και τον αποθέωσαν στην προσπάθειά τους να τον πείσουν να μείνει στον Πειραιά.

Το βράδυ του Σαββάτου (30/5) περίπου 40 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν το σπίτι του Άλεκ Πίτερς στα Νότια Προάστια.

Σκοπός της επίσκεψης στον Αμερικανό φόργουορντ, ήταν να εκφράσουν την επιθυμία τους να παραμείνει στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Πίτερς και η σύζυγός του έμειναν έκπληκτοι από αυτήν την κίνηση όπως αναφέρει το Sport24.gr. 

Οι οπαδοί τον ευχαρίστησαν για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα αυτά τα τέσσερα χρόνια και προσπάθησαν να του δείξουν με κάθε τρόπο ότι θέλουν, όσο τίποτα άλλο, να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Ο Πίτερς μεταξύ άλλων τους είπε: “Η αγάπη που μου δείχνετε τις τελευταίες ημέρες είναι πρωτόγνωρη. Δεν το περίμενα με τίποτα. Η τελευταία εβδομάδα είναι από τις πιο δύσκολες στην καριέρα μου. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον σύλλογο και για εσάς“.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας των οπαδών να μείνει στον Ολυμπιακό και να μην ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία που έχει με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα