Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 23χρονη βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα
Διαβάζεται σε 1'
Μία 23χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης. Από τη μακροσκοπική εξέταση της σορού δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
- 07 Ιουλίου 2026 10:42
Τραγωδία σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου μία 23χρονη από τη Βουλγαρία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα.
Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης χθες το μεσημέρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της την αναζητούσαν δίχως όμως αποτέλεσμα. Οικείο της πρόσωπο μετέβη στο διαμέρισμα και εντόπισε την 23χρονη νεκρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, στο σημείο χθες κλήθηκε και ιατροδικαστής. Από τη μακροσκοπική εξέταση της σορού και από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Η ιατροδικαστική εξέταση της σορού αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της νεαρής γυναίκας.