Ηράκλειο: Διευθυντής ξενοδοχείου επιτέθηκε σε ανήλικο εργαζόμενο
Διαβάζεται σε 1'
O ανήλικος καταγγέλλει τον 61χρονο ότι τον χτύπησε, τον εξύβρισε και τον απείλησε.
- 09 Ιουλίου 2026 15:47
Στη σύλληψη ενός 61χρονου διευθυντή ξενοδοχείου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, στο Ηράκλειο Κρήτης, προχώρησαν αστυνομικοί, έπειτα από καταγγελία ανήλικου εργαζόμενου ότι δέχθηκε επίθεση από τον προϊστάμενό του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανήλικος ανέφερε ότι ο 61χρονος τον χτύπησε, τον εξύβρισε και τον απείλησε. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη (8/7), ενώ ο εργαζόμενος προσέφυγε το ίδιο βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου υπέβαλε τη σχετική μήνυση.
Ο 61χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί, ενώ την υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.
Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Πελεκανάκης.
«Τέτοια περιστατικά και συμπεριφορές δεν είναι σίγουρα αποδεκτές και πάντως τις καταδικάζουμε», τόνισε, επισημαίνοντας ότι ανάλογες συμπεριφορές δεν τιμούν τον ελληνικό τουρισμό.