Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Νέα Κερασιά Θεσσαλονίκης

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά, φωτογραφία αρχείου
Φωτιά, φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση κοντά σε διάσπαρτες κατοικίες και προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Χωρίς ενεργό μέτωπο τέθηκε σε 45 λεπτά, η φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση πλησίον της Νεας Κερασιάς του Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Δευτέρας (13/7).

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 2 ης ΕΜΟΔΕ και 7 οχήματα, ενώ για την αεροπυρόσβεση κινητοποιήθηκαν 2 ελικόπτερα. Ταυτόχρονα παρέχουν συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις και υδροφόρες του δήμου Θερμαϊκού.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με το χάρτη κίνδυνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η περιοχή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά σήμερα έχει πολύ υψηλό κίνδυνο, στην κατηγορία 4.

Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης, έχει μεταβεί στην περιοχή για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα