Τασούλας για θάνατο πυροσβεστών: “Έχασαν τη ζωή τους στον βωμό της επιτέλεσης της υπηρεσίας και του καθήκοντος”

Διαβάζεται σε 1'
Τασούλας για θάνατο πυροσβεστών: “Έχασαν τη ζωή τους στον βωμό της επιτέλεσης της υπηρεσίας και του καθήκοντος”
Στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 EUROKINISSI

Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα για τον θάνατο των δύο πυροσβεστών στη μεγάλη πυρκαγιά στο Ρέθυμνο.

Τη βαθύτατη θλίψη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, για τον θάνατο των δύο πυροσβεστών κατά την διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κρύα Βρύση Ρεθύμνου.

“Η απώλειά τους μας υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα που καταβάλλουν καθημερινά όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προστατεύοντας την ανθρώπινη ζωή, το φυσικό περιβάλλον και την περιουσία των πολιτών”, αναφέρει στη δήλωση του.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα:

“Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον αδόκητο θάνατο των δύο πυροσβεστών στο πύρινο μέτωπο του Ρεθύμνου. Έχασαν τη ζωή τους στον βωμό της επιτέλεσης της υπηρεσίας και του καθήκοντος. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, στους συναδέλφους τους και σε ολόκληρη την οικογένεια του Πυροσβεστικού Σώματος. Η απώλειά τους μας υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα που καταβάλλουν καθημερινά όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προστατεύοντας την ανθρώπινη ζωή, το φυσικό περιβάλλον και την περιουσία των πολιτών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα