Τι θα έκανες αν ένας ελέφαντας έπεφτε πάνω στο αυτοκίνητό σου;

Τι θα έκανες αν ένας ελέφαντας έπεφτε πάνω στο αυτοκίνητό σου;
Ελέφαντας ανέβηκε πάνω σε αμάξι στην Ταϊλάνδη Dailymail / Facebook @ Phassakorn Niltarach

Ένας οδηγός στην Ταϊλάνδη ήρθε αντιμέτωπος με έναν τεράστιο ελέφαντα, που ανέβηκε πάνω στο αυτοκίνητό του και προσπαθούσε να "ζευγαρώσει". Πώς κατάφερε να ξεφύγει από το ζώο, που είχε πέσει ολόκληρο πάνω στο όχημα.

Ένας οδηγός έκανε το ταξίδι του στο Εθνικό Πάρκο της Ταϊλάνδης, όταν ξαφνικά ένας τεράστιος ελέφαντας πετάχτηκε μπροστά του και ανέβηκε πάνω στο αυτοκίνητό του. 

Ο 35χρονος ελέφαντας, που είναι γνωστός με το όνομα Duea, έπεσε ολόκληρος πάνω στο όχημα και το καταπλάκωσε, ενώ, παράλληλα, κουνούσε την μεγάλη ουρά του. 

Λίγο αργότερα, ο Duea φαίνεται πως ένιωσε ακόμη μεγαλύτερη οικειότητα, και ξεκίνησε να τρίβεται πάνω στο αυτοκίνητο, σαν να προσπαθούσε να “ζευγαρώσει” με το όχημα.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου έμειναν ακινητοποιημένοι, ενώ δεν ήξεραν τι να κάνουν για να ξεφύγουν από το ζώο, που φαινόταν να απολαμβάνει την όλη διαδικασία.

Ο οδηγός μετά από μερικά λεπτά, βρήκε την ευκαιρία να πατήσει γκάζι και να γλιτώσει από τον “ορεξάτο” ελέφαντα, που δεν έλεγε να κατέβει από το αυτοκίνητο.

Το ζώο κατάφερε με το βάρος και τη δύναμή του να σπάσει το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου και την οροφή του, ενώ κατάφερε διάφορες ζημιές στο όχημα.

Ένας άλλος οδηγός, που ήταν κοντά στο αμάξι με τον ελέφαντα, τράβηξε βίντεο το περιστατικό:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα