Πυξ Λαξ: Θύμισαν “παλιές αγάπες” σε μια νοσταλγική συναυλία

Πυξ Λαξ: Θύμισαν “παλιές αγάπες” σε μια νοσταλγική συναυλία
Πυξ Λαξ MEGA

Τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτο τους δίσκου, οι Πυξ Λαξ τραγούδησαν το βράδυ της Παρασκευής στην σκηνή του MEGA και δικαίωσαν απόλυτα την αγάπη του κόσμου.

Τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτο τους δίσκου, οι Πυξ Λαξ τραγούδησαν το βράδυ της Παρασκευής στην ιδιαίτερη σκηνή του MEGA και δικαίωσαν απόλυτα την αγάπη του κόσμου.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τρομερό κέφι χάρισαν στους τηλεθεατές μεγάλες επιτυχίες από την πορεία αλλά και τραγούδια έκπληξη.

Μια βραδιά που είχε έντονο νοσταλγικό ύφος με κομμάτια που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90 και του ‘00. Μελωδίες που ταξίδεψαν μια ολόκληρη γενιά και ένωσαν διαφορετικά είδη μουσικής απέδειξαν ότι αντέχουν στον χρόνο.

Η μουσική είναι γιατρειά

Η σπάνια τηλεοπτική τους εμφάνιση γεμάτη μουσική, αγαπημένες μελωδίες, αλλά και ξεχωριστούς καλεσμένους ξεκίνησε λίγο μετά της 23:00 το βράδυ.

«Λένε ότι η μουσική ενώνει. Αυτό που έχουμε μάθει εμείς όλα αυτά τα χρόνια, πάνω από 30, που είμαστε στον χώρο, και το αισθανόμαστε σαν σίγουρο είναι ότι η μουσική είναι γιατρειά και η μουσική δίνει δύναμη όταν όλα μοιάζουν τόσο δύσκολα», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τον Μπάμπη Στόκα να συμπληρώνει ότι «η τηλεοπτική μας συναυλία έχει πολλούς φίλους, έχει τραγούδια πολλά και θα γίνει με πολλή αγάπη από όλους μας. Θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε».

«Ελπίζουμε αυτή η τηλεοπτική μας συναυλία να είναι η αφορμή από τον επόμενο μήνα να βρεθούμε πάλι στα θέατρα και στα γήπεδα, από κοντά, με απόσταση», ήταν η ευχή του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες από την 30χρονη διαδρομή τους, σε ερμηνείες που ξύπνησαν αναμνήσεις και συναισθήματα.

«Τραγούδια βγαλμένα από τη ζωή μας», «Η εφηβεία μας, η ζωή μας όλη αυτά τα τραγούδια», «Οι καλύτεροι στο καλύτερο κανάλι», «Είστε οι καλύτεροι σας αγαπάμε πολύ», « Η μεγαλύτερή μας αγάπη, εσείς», «Υπέροχοι μοναδικοί Πυξ Λαξ, σας αγαπάμε», «Χρόνια κρατάει αυτή η αγάπη», «Αιώνιοι Πυξ Λαξ σας ευχαριστούμε που μεγαλώσαμε με τα τραγούδια σας, ευχαριστούμε MEGA», «Φοβερά κομμάτια, φοβερή βραδιά για μια ακόμη φορά το MEGA», ήταν από τα αρχικά μηνύματα των τηλεθεατών που συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή στο MEGA για να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Οι Πυξ Λαξ επέλεξαν σε αυτή τη βραδιά να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που εκτιμούν πολύ από τη νέα γενιά καλλιτεχνών αλλά όχι μόνο.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τραγούδησε μαζί τους και έδειξε για ακόμη μια φορά τις μεγάλες ερμηνευτικές της ικανότητες.

Μια ακόμα πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός βρέθηκε δίπλα στον Στόκα και τον Πλιάτσικα χαρίζοντας στο κοινό πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες.

Η Μαρίζα Ρίζου, το χαρισματικό κορίτσι που εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση ευχαρίστησε του Πυξ Λαξ για τα δεκάδες τραγούδια που μας έχουν χαρίσει.

Το λαϊκό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε ο σπουδαίος Στέλιος Διονυσίου, ενώ στην παρέα των Πυξ Λαξ βρέθηκαν και οι Νίκος και Γιώργος Στρατάκης αλλά και ο μοναδικός Λεωνίδας Μπαλάφας.

Πληθώρα μηνυμάτων στα social media

«Τέλειοι», «Αγαπάμε Πυξ Λαξ», «Το καλύτερο συγκρότημα», «Η καλύτερη βραδιά και σήμερα στο MEGA», «Δεν υπήρχε τραγούδι που να μην ξέρω», «Δεν υπάρχουν τέτοια τραγούδια σήμερα», «Ένας πολύ καλός λόγος να μείνουμε σπίτι», «Ευχαριστώ το MEGA από την καρδιά μου για τις ωραίες στιγμές που μας χαρίζει», «Πολλά συγχαρητήρια στο MEGA για όλες τις υπέροχες Παρασκευές», «Τέλεια Παρασκευή και σήμερα», «Μουσικές ανεπανάληπτες με αξίες και μοναδικούς ερμηνευτές», «Υπέροχη βραδιά», «Η ωραιότερη εκπομπή», «Βραδιά αναμνήσεων», «Μεγαλώσαμε μαζί σας», «Συγχαρητήρια, αγαπημένες ερμηνείες», ήταν μερικά από τα μηνύματα των τηλεθεατών που κράτησαν παρέα, έστω και εξ αποστάσεως, στο αγαπημένο συγκρότημα καθόλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής τους συναυλίας μέσω του MEGA.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα