Διονύσης – MasterChef: “Πλησίασα την Κατερίνα, αλλά μιλούσε σαν φορτηγατζής”

Διονύσης – MasterChef: “Πλησίασα την Κατερίνα, αλλά μιλούσε σαν φορτηγατζής”
Ο Διονύσης του MasterChef 4 Glomex

Ο Διονύσης Πρώιος που αποχώρησε από το MasterChef 4, αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Γιώργο, στην Κατερίνα την οποία φοβήθηκε και στο βιβλίο που γράφει.

Αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης ο Διονύσης Πρώιος από το MasterChef 4 το βράδυ της Τρίτης (09/06) και περιέγραψε όλη του την εμπειρία στο μαγειρικό ριάλιτι του Star στη “Φωλιά των Κου Κου”. “Στο MasterChef μπήκα φουσκωμένος σαν παγώνι και μόλις είδα τα παιδιά λέω “ώπα ώπα, πού πας” και μαζεύτηκα λιγάκι”, δήλωσε αρχικά ο Αργεντίνος διαγωνιζόμενος, που ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στους συμπαίκτες του και στο κοινό.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του μεταβίβασαν πως η Κατερίνα έχει κάνει διάφορες δηλώσεις για τον ίδιο και πως έχει παράπονα, παραξενεύτηκε και είπε: “Η Κατερίνα έχει παράπονο από μένα; Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο να μου το πει, αν και έχει το νούμερό μου. Δεν ξέρω γιατί έχει παράπονο από μένα. Υπήρχαν τρεις κριτές εκεί, πολύ σοβαροί άνθρωποι κι εγώ πήγα για να με κρίνουν αυτοί και όχι κανένα παιδί”.

Όσο για την περίοδο που είχαν έρθει κοντά, αλλά και για το ότι η Κατερίνα τον χαρακτήρισε ως έναν “διπλωματικό παίκτη”, ο Διονύσης απάντησε: “Εγώ προσπάθησα να έρθω κοντά στην Κατερίνα από την αρχή γιατί εμένα μου αρέσουν τα παράξενα άτομα. Γενικώς μου αρέσει να έχω τρελά άτομα γύρω μου. Με την Κατερίνα προσπάθησα να έρθω κοντά, αλλά πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής και εμένα αυτό με φόβισε λιγάκι”.

Σχετικά με την κάρτα ασυλίας, με την οποία τον είχε “σώσει” η Κατερίνα, ο πρώην παίκτης του MasterChef δήλωσε: “Την προηγούμενη νύχτα ήρθε η Κατερίνα και μου είπε για την κάρτα ασυλίας και της είπα να μην μου τη δώσει. Μου έδωσε, όμως, την κάρτα και με συγκίνησε πάρα πολύ και μετά, όταν μπόρεσα, της το ανταπέδωσα.

“Έχω γράψει ένα βιβλίο για την εμπειρία μου στο MasterChef. Που έχει συνταγές, χιούμορ, σεξ στο MasterChef. Τους έχω όλους με διαφορετικά ονόματα. Τη Μαρία την έχω Πριγκίπισσα Ακέφαλη”, είπε, ενώ αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Γιώργο και αποκάλυψε ότι έμοιαζε πολύ στον γιο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα