MasterChef: Έφυγε με δάκρυα ο Διονύσης- “Ράγισαν” καρδιές τα λόγια του

MasterChef: Έφυγε με δάκρυα ο Διονύσης- “Ράγισαν” καρδιές τα λόγια του
Ο Διονύσης από το MasterChef 4 Youtube / Masterchef GR

Διπλή αποχώρηση στο MasterChef 4. Μάρλεν και Διονύσης αποχώρησαν από τον μαγειρικό διαγωνισμό σε κλίμα συγκίνησης. Ποια η τελική εξάδα.

Διπλή αποχώρηση είδαμε στο επεισόδιο του της Τρίτης του MasterChef 4, με την αγωνία να ανεβαίνει στα ύψη και την τελική εξάδα να επικρατεί στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Στη κουζίνα του MasterChef ο Σταυρής, η Μάρλεν και ο Διονύσης κλήθηκαν να αναμετρηθούν μαγειρικά, καθώς ηταν υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά από τις βαθμολογίες της ομαδικής δοκιμασίας τοίχου. Οι τρεις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, καθώς έπρεπε να δοκιμαστούν σε δύο (και όχι ένα) πιάτα αντιγραφής, μέσα σε μόνο 70 λεπτά. Στη δοκιμασία επικράτησε ο Διονύσης με 16/20, ενώ ο Σταυρής έλαβε 14/20 και η Μάρλεν 12/20, βαθμολογία που την οδήγησε στην έξοδο του MasterChef, για δεύτερη φορά και οριστικά.

Έπειτα ακολούθησε κι άλλη δοκιμασία, στην οποία ο Σταυρής και ο Διονύσης έδωσαν όλο τους τον εαυτό, μαγειρεύοντας με συγκέντρωση και αγάπη, με όλο σχεδόν τον εξώστη να βοηθά τον Διονύση. Νικητής της δοκιμασίας ήταν, όμως, ο Σταυρής με 17/20, ενώ ο Διονύσης συγκέντρωσε 12/20 και αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους κριτές, τους συμπαίκτες του και το σπίτι του MasterChef. Ο Διονύσης ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους μέντορες για την ευκαιρία και για τα όσα έμαθε τόσο καιρό στο παιχνίδι, φανερά συγκινημένος και βουρκωμένος.

Τα συναισθήματά μου είναι καταπληκτικά. Είμαι γεμάτος ιδέες, είμαι γεμάτος όρεξη”, είπε ο Διονύσης, ενώ πριν από τη δοκιμασία, όσο μάζευε τα πράγματά του είπε: Νομίζω την μέρα που μου έδωσαν δυο ποδιές οι μέντορες θα τη θυμάμαι για πάντα. Άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι ήταν με το τεστ δημιουργικότητας με τον ανανά. Κι άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι είναι που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Μου ανεβάζει πάντα το ηθικό και πάω να μαγειρέψω με όρεξη… Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου… Αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά“.

Μετά την αποχώρηση είπε για τον γιο του, “ραγίζοντας” καρδιές:

“Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει “προχώρα γέρε”. Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ. Ο γιος μου δε νομίζω να ήθελε να μπω στο MasterChef. Θα είχε μπει αυτός. Αλλά αγαπούσε την τέχνη μου και ό,τι έκανα. Τα τελευταία του λόγια και δε θα τα ξεχάσω ποτέ ήταν “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”. Η τελευταία εικόνα που έχω με τον γιο μου ήταν στο μαγαζί τον χειμώνα. Με αγκαλιάζει, με φιλάει στο μέτωπο. Φεύγει και ξαναγυρίζει και με φιλάει πάλι. Και μου λέει “είσαι ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπάω πατέρα, σε αγαπάω”. Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή. Και θα το έκανα και πάλι, ακόμη και αν συνέβαινε αυτό που συνέβη. Θα το έκανα και πάλι”.

Η τελική εξάδα αποτελείται από τους: Γιώργο, Σταύρο, Σταυρή, Μαρία, Δημήτρη, Τζον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα