Τρίκαλα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο βαμβακιού – Καίγονται έξι αποθήκες

Διαβάζεται σε 2'
Τρίκαλα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο βαμβακιού – Καίγονται έξι αποθήκες
trikalaola.gr

Στις φλόγες τυλίχτηκε εργοστάσιο βαμβακιού στην περιοχή των Τρικάλων. Δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης. Στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταστάσεις εργοστασίου βάμβακος έξω από τον Γλίνος Τρικάλων, επί της οδού Καρδίτσης.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, καθώς στις εγκαταστάσεις υπήρχαν μεγάλες ποσότητες βαμβακιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις φλόγες έχουν παραδοθεί έξι αποθήκες με βαμβάκι, με την επιχείρηση κατάσβεσης να είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της φύσης του υλικού και του αυξημένου κινδύνου αναζωπυρώσεων.

Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της πυροσβεστικής και 16 πυροσβέστες που δίνουν μάχη για να περιορίσουν το μέτωπο και, κυρίως, να εμποδίσουν την επέκταση της φωτιάς σε άλλες εγκαταστάσεις.

trikalavoice.gr

trikalavoice

Οι φλόγες ήταν ορατές από μεγάλη απόσταση και προκάλεσαν αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή.

Σημαντικό είναι ωστόσο πως δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ από την πυρκαγιά δεν προκύπτει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς, τα οποία θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα