Θεσσαλονίκη: 65χρονος επιτέθηκε με λοστό σε ποδηλάτη μετά από καβγά στον δρόμο

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: 65χρονος επιτέθηκε με λοστό σε ποδηλάτη μετά από καβγά στον δρόμο
Istock

Ένας 65χρονος συνελήφθη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς φέρεται να επιτέθηκε με μεταλλικό λοστό σε 45χρονο ποδηλάτη, έπειτα από διαπληκτισμό για την κίνηση στον δρόμο.

Οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να επιτέθηκε με μεταλλικό λοστό εναντίον ποδηλάτη, έπειτα από μεταξύ τους διαπληκτισμό στη μέση του δρόμου. Το επεισόδιο έγινε χθες το απόγευμα (21/10) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ η ένταση φέρεται να προκλήθηκε με αφορμή διαφωνία τους για την κίνηση στοn δρόμο.

Όπως καταγγέλθηκε, ο 65χρονος οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε τον 45χρονο ποδηλάτη με λοστό στο κράνος που φορούσε. Στη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου, ο πρώτος γλίστρησε κι έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο 65χρονος μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου.

Ο ποδηλάτης δεν φέρεται να υπέστη τραύματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα