Μπέττυ Μαγγίρα: “Η δόξα είναι ίσως το πιο δυνατό ναρκωτικό”
Διαβάζεται σε 2'
Για την πίεση που βιώνει όσο μεγαλώνει, την τηλεόραση, αλλά και τη δόξα που σου προσφέρει ο χώρος, μίλησε μεταξύ άλλων η Μπέτυ Μαγγίρα.
- 03 Νοεμβρίου 2026 09:24
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (2/11) η Μπέτυ Μαγγίρα.
Μεταξύ άλλων, η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε εκτενώς για τη δόξα και πόσο ισχυρό κίνητρο μπορεί να αποτελέσει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.
«Εννοείται το θέλω. Ποιος δεν το θέλει; Ποιος δεν θέλει τα φώτα πάνω του; Ουδείς εμίσησε τη δόξα. Το χρήμα πολλοί, τη δόξα κανείς. Το πιστεύω ακράδαντα ότι η δόξα είναι ίσως το πιο δυνατό ναρκωτικό για εμάς που εκτιθέμεθα προς τα έξω. Ότι θα προτιμούσαμε να είμαστε δοξασμένοι παρά καλοπληρωμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.
«Δεν είμαστε κακοπληρωμένοι. Από ένα σημείο και ύστερα όχι βέβαια, αυτά τα κάνεις στην αρχή της καριέρας», διευκρίνισε η παρουσιάστρια, απαντώντας στο ενδεχόμενο να εργαστεί χωρίς αμοιβή.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο πέρασμα του χρόνου και στο κατά πόσο την έχει απασχολήσει η ηλικία της. «Ε, βέβαια. Σε πάρα πολλά πράγματα. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, αν έχει πάρει και σχετικά καλά σχόλια στην πορεία, αυτό το πράγμα θέλει να το διατηρήσει. Δεν θέλει να το χάσει. Οπότε κυνηγάς ουσιαστικά όλα αυτά τα χρόνια τη νεότητα», παραδέχτηκε.
«Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να μην ασχοληθώ καθόλου, γιατί κουράζεσαι να ασχολείσαι με αυτό. Κουράζεσαι να πρέπει να διατηρείσαι ωραία, νέα», συνέχισε η Μπέττυ Μαγγίρα, περιγράφοντας την πίεση που αισθάνεται γύρω από την εξωτερική της εμφάνιση.
«Όλο αυτό μπορεί να είναι ρατσιστικό, αλλά από την άλλη είναι και ρεαλιστικό. Το βλέπω, το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα γύρω μου. Δηλαδή βλέπω στους ανθρώπους που με κοιτάνε και λέω “Πείτε το, παιδιά, πείτε το. Πώς γίνεται, ας πούμε, στην ηλικία σου να είσαι έτσι;”», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.