Καιρός live χάρτης – Κακοκαιρία Μπάλλος: Πώς θα εξελιχθεί – Πού θα χτυπήσει

Καιρός live χάρτης – Κακοκαιρία Μπάλλος: Πώς θα εξελιχθεί – Πού θα χτυπήσει
Κακοκαιρία Μπάλλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία "Μπάλλος" τις επόμενες ώρες. Βελτιώνεται ο καιρός αυτή τη βδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Ηρεμεί ο καιρός σχεδόν όλη την ερχόμενη εβδομάδα – Λίγα και ασθενή φαινόμενα βορείου ρεύματος στα ανατολικά και τα νότια

• Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη΄

Κακοκαιρία Μπάλλος: Δείτε live χάρτη

Μια γρήγορη ματιά στον καιρό για το επόμενο 7ήμερο

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές μέχρι περίπου και τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδος με λίγα ασθενή φαινόμενα στα ανατολικά και νότια , βοριάδες ως 6 μποφόρ και επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές για την εποχή

Σήμερα Σάββατο στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους μέχρι το απόγευμα, στη Θράκη, την ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6-7 μποφόρ που σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα φτάνουν από το μεσημέρι στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς, και στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Κυριακή

Σχετικά βελτιωμένος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα βόρεια τους 16 με 18 βαθμούς και στα νότια τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Δευτέρα

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Oοι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα βόρεια.

Καιρός Τρίτη

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές που το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.


Καιρός Τετάρτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση την Πέμπτη. Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις με λίγες βροχές την Κυριακή Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές την Κυριακή . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τις χθεσινές μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα