Survivor 5: Εκτός εαυτού ο Βαλάντης – Ξέσπασε πάνω στον Ρουβά

Survivor 5: Εκτός εαυτού ο Βαλάντης – Ξέσπασε πάνω στον Ρουβά
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 glomex

Ο Βαλάντης ξέσπασε κατά των συμπαικτών του και απαίτησε να του ζητήσουν συγγνώμη. Αυτός που την "πλήρωσε" στον τέλος ήταν ο Απόστολος Ρουβάς.

Μεγάλη ήταν η ένταση στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, με τον Βαλάντη και τον Απόστολο Ρουβά να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση στην παραλία των Διασήμων.

Οι κινήσεις της ομάδας των Διασήμων δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Βαλάντη, με τον τραγουδιστή να πιστεύει πως είναι κακή στρατηγική να τρώνε πριν από τους αγώνες.

“Η διαφωνία με τα παιδιά, όχι όλα, είναι ότι πριν τον αγώνα πρέπει να τρώμε. Εγώ πάλι λέω ότι δεν πρέπει να τρώμε γιατί όταν τρως το στομάχι τραβάει αίμα για να χωνέψεις, έχει και 35 βαθμούς πως θα αποδώσεις. Στους προηγούμενους αγώνες που παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν νηστικοί”, είπε μιλώντας στην κάμερα ο Βαλάντης.

Όταν το θέμα συζητήθηκε ανοιχτά στην ομάδα, ο Βαλάντης ξέσπασε κατά των συμπαικτών του, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη για το λάθος τους. Αυτός που την “πλήρωσε” στον τέλος, πάντως, ήταν ο Απόστολος Ρουβάς, στον οποίο ο τραγουδιστής έβαλε τις φωνές…

“Μάθετε ρε παιδιά το λάθος σας να το αναγνωρίζετε ρε παιδιά. Δεν μπορώ πια! Μόνο στα ζώα μιλάς τρεις φορές. Μάθε να σέβεσαι, είμαι μεγαλύτερος σου, δεν το ανέχομαι αυτό το πράγμα”, είπε στον Απόστολο Ρουβά. “Με βγάζετε τρελό, με σταυρώνετε από χθες, με σταυρώνετε”, συνέχισε ο τραγουδιστής.

Survivor: Μεγάλη ένταση στην παραλία των Διασήμων

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα