Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνει μπαμπάς – Έγκυος η σύντροφός του

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνει μπαμπάς – Έγκυος η σύντροφός του
Απόστολος Ρουβάς papadakispress

Μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς όπως αποκάλυψε σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Στην κάμερα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή “Πρωινό μας” μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση τους τελευταίους μήνες και μεταξύ άλλων προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο Απόστολος Ρουβάς σχολίασε μεταξύ άλλων πως του λείπει το Survivor, στο οποίο συμμετείχε την περασμένη σεζόν, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είπε το “ναι” στο Survivor All Star, ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Πέρα από τα τηλεοπτικά και επαγγελματικά του όμως, ο αδερφός του Σάκη Ρουβά αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

“Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και ότι έρχονται πολύ όμορφα πράγματα”, δήλωσε ο μάγειρας, ενώ συνομιλώντας με τη Φαίη Σκορδά εκμυστηρεύτηκε πως “ανυπομονώ για τη στιγμή, ζω για τη στιγμή”. Μάλιστα περιέγραψε πώς του το ανακοίνωσε η σύντροφός του και ανέφερε πως από εκείνη την ημέρα και μετά πέρα από το άγχος που βίωνε η χαρά του ήταν απερίγραπτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα