Τελικός GNTM 3 – Spoiler: Ποιος παίκτης μένει εκτός τριάδας

Τελικός GNTM 3 – Spoiler: Ποιος παίκτης μένει εκτός τριάδας
GNTM 3 Glomex

Ανατροπή θα έχουμε στον αποψινό τελικό του GNTM 3, καθώς λίγο πριν το live θα γίνει αποχώρηση και θα μείνουν τρεις. Ποιος δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος.

Ο Ανδρέας, ο Ηρακλής, η Παρασκευή και ο Αιμιλιάνο θα διεκδικήσουν απόψε, Τρίτη (15/12), το μεγάλο έπαθλο του νικητή στον τελικό του GNTM 3.

Όπως έγινε γνωστό, στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς μετά από την πρώτη δοκιμασία θα γίνει αποχώρηση και, έτσι, μόνο τρεις από τους τέσσερις φιναλίστ θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο που θα κρίνει τον νικητή.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δοκιμασία θα έχει να κάνει με τρεις διαδοχικές πασαρέλες, όπου οι παίκτες θα περπατήσουν φορώντας τρία διαφορετικά σύνολα από Έλληνες σχεδιαστές μόδας.

Στο τέλος του catwalk, ένας παίκτης θα φύγει και οι υπόλοιποι θα προχωρήσουν σε μια διπλή φωτογράφιση με τον Δημήτρη Σκουλό, η οποία θα κρίνει το αποτέλεσμα και τον νικητή.

Σύμφωνα με διάφορα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που δεν θα καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα του ριάλιτι μοντέλων του Star θα είναι ο Αιμιλιάνο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα