Παντελής Καναράκης: Ευγνωμονώ τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη

Παντελής Καναράκης: Ευγνωμονώ τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη
Ο Παντελής Καναράκης στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" Glomex

Ο γνωστός κωμικός Παντελής Καναράκης παραχώρησε συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, για τα χιουμοριστικά του βιντεάκια και για το ξεκίνημά του πριν από χρόνια.

Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός κωμικός θυμήθηκε την πρώτη του δουλειά με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, μίλησε για την παράσταση “Ξενοδοχείο ο Παράδεισος” στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Alhabra, αλλά και για το νέο του παιδικό βιβλίο με τίτλο “Το δίλημμα του Ερμή”.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στο ξεκίνημά του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας:

“Όλα ξεκίνησαν από το τίποτα. Ήρθε η Ρούλα κορομηλά στις “Χάντρες” να διασκεδάσει και σε μια βδομάδα μέσα είχα υπογράψει με το MEGA και δούλευα στο “Μπράβο”. Και η Ρούλα που ήταν η πρώτη και η Ελένη Μενεγάκη μετά, που με έβαζε κάθε μέρα στο σπίτι του κάθε Έλληνα, ήταν για μένα πολύ σημαντικές γυναίκες. Εκτός του ότι με αγάπησαν σε προσωπικό επίπεδο, ήταν νεράιδες. Με πήραν από το πουθενά και με έκαναν δημόσιο πρόσωπο”.

Επίσης, αναφέρθηκε στα χιουμοριστικά βιντεάκια που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα οποία έχουν μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα