Βοιωτία: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε κανάλι του Κηφισού

Το πτώμα, που εκτιμάται ότι ανήκει σε 59χρονο κάτοικο του Ορχομενού, ήταν σε προχωρημένη σήψη και βρισκόταν στο νερό για αρκετές μέρες, σύμφωνα με τις αρχές.
- 13 Ιουλίου 2019 20:37
Το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε κανάλι του Βοιωτικού Κηφισού, ανάμεσα στο Προσήλιο και τον Ορχομενό.
Η σορός επέπλεε στο νερό και είχε ακινητοποιηθεί κοντά στην όχθη. Το σημείο που βρισκόταν δεν ήταν προσεγγίσιμο και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η 7η ΕΜΑΚ προκειμένου να φτάσει εκεί με την βάρκα που διαθέτει.
Οι πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της Π.Υ. Λιβαδειάς έφτασαν μέχρι τη σορό και την ανέσυραν στην όχθη. Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr η σορός ανήκει σε έναν 59χρονο άνδρα, κάτοικο Ορχομενού και βρισκόταν στο νερό αρκετές ημέρες. Η αστυνομία έχει αποκλείσει προσωρινά την εγκληματική ενέργεια καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο. Ωστόσο οι έρευνες μόλις ξεκίνησαν.