Νέα Υόρκη: Διαμελισμένος στο διαμέρισμα του βρέθηκε 33χρονος εκατομμυριούχος

Νέα Υόρκη: Διαμελισμένος στο διαμέρισμα του βρέθηκε 33χρονος εκατομμυριούχος
Fahim Saleh Instagram (fahims)

Το διαμελισμένο πτώμα ανακάλυψε η αδερφή του θύματος που τον έψαχνε και έσπευσε στο διαμέρισμά του. Μέλη του σώματός του βρέθηκαν σε τσάντες.

Ο 33χρονος διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης startup Gokad βρέθηκε διαμελισμένος σε ένα πολυτελές συγκρότημα στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός την Τρίτη μέσα σε διαμέρισμα στο Lower East Side του Μανχάταν.  Ο νεκρός ονόματι Fahim Saleh ήταν επιχειρηματίας και προγραμματιστής υπολογιστών που ανέπτυξε την εταιρεία Pathao.

Ο Saleh εθεάθη ζωντανός για τελευταία φορά τη Δευτέρα το βράδυ όταν κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να μπαίνει σε ασανσέρ στο διαμέρισμά του στην Κάτω Ανατολική Πλευρά του Μανχάταν.

Ένας άνδρας ντυμένος με μαύρα, που σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ύποπτος ως ο δολοφόνος του Saleh, φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει μαζί του στο ασανσέρ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμελισμένο πτώμα ανακάλυψε η αδερφή του θύματος που τον έψαχνε και έσπευσε στο διαμέρισμά του. Μέλη του σώματός του βρέθηκαν σε πλαστικές σακούλες.

Το σώμα του εκατομμυριούχου CEO βρέθηκε αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο δίπλα σε ένα ηλεκτρικό πριόνι, το οποίο την ώρα που εντοπίστηκε το πτώμα ήταν ακόμα συνδεδεμένο στην πρίζα.  

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη προσδιορίσει το κίνητρο που μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

“Τα πρωτοσέλιδα μιλούν για ένα έγκλημα που ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε. Ο Fahim είναι κάτι παραπάνω από αυτό που διαβάζεις. Το λαμπρό και καινοτόμο μυαλό του πήρε όλους όσοι ήταν μέρος του κόσμου του σε ένα ταξίδι, χωρίς να αφήσει κάποιον πίσω”, ανέφερε η οικογένεια του νεκρού σε ανακοίνωση που εξέδωσε.  

“Δεν υπάρχουν λέξεις ή κάποια πράξη που θα ανακουφίσει τον πόνο μας πέρα από τη σύλληψη του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από το μεγάλο κακό που μας προκάλεσε”, προσθέτει. 

Ο Saleh ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις επιχειρήσεις από νεαρή ηλικία, ενώ ακόμη φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Μπέντλεϊ, ιδρύοντας επικερδείς ιστοσελίδες, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε.  

Έχοντας ιδρύσει αλλά και επενδύσει σε πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τις μεταφορές σε χώρες όπως το Μπαγκλαντές και η Κολομβία, η περιουσία του εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα