Τσίπρας: Σπάμε τα ρεκόρ στον τουρισμό

Τσίπρας: Σπάμε τα ρεκόρ στον τουρισμό
ΑΘΗΝΑ-Συνάντηση του πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού UNWTO, Ταλέμπ Ριφάι.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τα 30 εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη τρέχουσα χρονιά, σύμφωνα με όσα είπε ο πρωθυπουργός, ενώπιον του ΓΓ του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ

Κατά τη διάρκεια του σύντομου διαλόγου που είχαν παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας ο πρωθυπουργός και ο γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ Ταλέμπ Ριφάι, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως “χρόνο το χρόνο σπάμε τα ρεκόρ” όσον αφορά την προσέλευση επισκεπτών από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο πρωθυπουργός, 27,5 εκατομμύρια τουρίστες έφθασαν στην Ελλάδα πέρσι ενώ την τρέχουσα χρονιά ο στόχος είναι, σύμφωνα πάντα με τον κ. Τσίπρα, να ξεπεράσουν τα 30 εκατομμύρια οι επισκέπτες.

Η συνάντηση παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα