Συνάντηση του Απόστολου Τζιτζικώστα με φίλους και εθελοντές της καμπάνιας του
Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ χαιρέτησε τους πολυάριθμους υποστηρικτές του και συζήτησαν για την προεκλογική εκστρατεία και τις πολιτικές εξελίξεις
- 07 Δεκεμβρίου 2015 20:19
Συνάντηση με φίλους και εθελοντές της καμπάνιας του είχε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ χαιρέτησε τους πολυάριθμους παριστάμενους και συζήτησαν για την προεκλογική εκστρατεία και τις πολιτικές εξελίξεις.
«Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο κόμμα, όχι μικρό όπως κατάντησε τα τελευταία χρόνια, και πρέπει να απλώνεται από τη δημοκρατική Δεξιά μέχρι το Κέντρο» τόνισε τη Δευτέρα ο Απόστολος Τζιτζικώστας. «Έχουμε αποκλειστεί από τους πολίτες, πρέπει να συνδιαμορφώσουμε με την κοινωνία σχέδιο εξόδου από την κρίση. Θέλουμε να διαμορφώσουμε πολιτικές θέσεις» εξήγησε.
«Θα ήταν καλύτερο για τη ΝΔ θα ήταν να εκλεγώ πρόεδρος από τον πρώτο γύρο, οι εξελίξεις τρέχουν» υπογράμμισε, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν. «Ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει, ώστε η ΝΔ να αλλάξει ριζικά. Θα οδηγήσω την παράταξη σε συνέδριο αναζήτησης της Κεντροδεξιάς όπου εκεί θα τα συζητήσουμε όλα, και θεσμοθέτηση τάσεων και διετία θητεία προέδρου… Θα ξεπεράσουμε το φιάσκο μόνο με υψηλή προσέλευση στις εκλογές» τόνισε, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ επανέλαβε ότι με βάση το καταστατικό της ΝΔ ως πρόεδρος θα έχει τη δυνατότητα διορισμού δυο αντιπροέδρων με τον ένα να έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής παρουσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Περιμένω το αποτέλεσμα των εκλογών για να ανακοινώσω τους αντιπροέδρους, θέλω έναν από τους ανθυποψηφίους μου» τόνισε.
«Δεν υπάρχει θέμα διάσπασης σε περίπτωση που εκλεγώ αρχηγός της ΝΔ» διαβεβαίωσε ο κ. Τζιτζικώστας.